onsdag 2 november 2011

Årets sista teaterföreställning

Dagens Vimmerbytidningen hade en femspaltig, mycket positiv recension av vår föreställning Sjömansvisor och Skepparhistorier. Och visst var den jättebra. Anders och Gotte har en liknande föreställning som heter "Sail along silvery moon" med fokus på fenomenet dansbana. Vi borde nog ta hit den om ett par år. Eller vad tycker ni andra - drygt 80 personer - som såg föreställningen i Bösebo? Ni kan gå in på "kommentar" nedan och sedan klicka på "anonym", om ni inte har eget konto. Sedan skriver ni vad ni vill ha sagt i rutan och skickar. Underteckna gärna med namn eller signatur.
Jag besökte Rosenfors musikkårs musikcafé den 23/10. En verkligt trevlig eftermiddagsföreställning. Man spelade bl.a. ett stycke ur operetten Oklahoma (Oscar Hammerstein) och påminde om att just den operetten skall spelas på LinneaTeatern i Växjö i höst. Premiären är nu den 5/11 och enligt teaterns hemsida är redan mer än 7000 biljetter sålda. Vi måste resa dit!
Sjömansvisor och skepparhistorier var Hultsfreds teaterförenings sista föreställning för året. Nu återstår bara en teaterresa till Växjö om ett par veckor. Men vi har naturligtvis börjat fundera på vårsäsongen. En föreställning är i princip klar; jag får återkomma till den när papperen är klara. Vi har styrelsemöte den 24/11 och då hoppas jag att vi har en struktur för våren 2012 och en vision om hösten.

Inga kommentarer: