söndag 15 april 2012

Biljetter till Vena

Nu börjar vi sätta upp affischer till Saltaste bönan i stan! med Mattias Enn - Vena Bygdegård. Biljetter kommer att kunna köpas/beställas senast från 17/4 på Konsum Extra i Hultsfred, tel.: 0495-249530. Vi hoppas på en bra uppslutning från publikens sida. Mattias Enn är både vacker (ja, snygg då, om det skall vara så noga/se affisch) och populär, en riktig estradör. Onsdagen den 25/4 kl. 19.00 är det, om du inte hittar någon affisch eller har glömt bort tiden. Saltaste bönan i stan blir vårens sista föreställning för vår del, men det finns en liten chans att vi återkommer med en utomhusteater till sommaren.
När det gäller hösten, har vi nu fått klartecken för föreställningen Imitera. Det blir den 8/11. Var vi skall ha den vet jag inte än, men det vore trevligt med någon form av kafésittning i en mysig lokal. Hoppas vi hittar något bra.
På torsdag kommer 123Schtunk med Schakespearföreställning Rickard III. Vi har vikt den för skolungdomar, och det blir över 200 besökare. Man kommer garanterat inte att kunna höra en knappnål falla.
Jag har just sett strindbergpjäsen Paria på SVT2. En inspelning från 1971 med Keve Hjelm och Toiwo Pawlo - strålande. Vilka duktiga skådespelare TV-teatern hade i sin ensemble! Keve Hjelm spelade en hel del Strindberg. Jag glömmer honom aldrig som kusinen mot Margaretha Krook i Dödsdansen.
Väl mött 25/4!

Inga kommentarer: