tisdag 25 september 2012

Ronny Eriksson i finalen

Ronny Eriksson turnerar med Riksteatern i höst. Hans nya föreställning heter Vad skådar mitt norra öga. Det blir som vanligt show, satir, musik, humor. Ja, ni vet ju hur Ronny är. Han kan i kabaréform gissla rikspolitiken, marknade och liknande företeelser och visa att det som fungerar i Stockholm inte alltid blir så bra på landsbygden. "...när det är solsken på Södermalm, så har hela landet sommarväder". Nu ger han sin syn på det nya Sverige.  
Förutom Ronny själv har vi två musiker på scenen, pianisten Benneth Fagerlund och MartinTallström med gitarr. Föreställningen är ca två timmar lång inkl. paus. 
Vad skådar mitt norra öga kan du se och höra på Valhall i Hultsfred tisdag 18 december kl 19.00. Vi tror och hoppas att det skall bli stor efterfrågan på biljetterna, därför kan man redan nu köpa och/eller beställa biljetter hos Konsum Extra i Hultsfred tel. 0495-249530.
De biljetter som inte hämtas senast 17 december kommer vi att sälja en timme före föreställningens början. Vi har ca 270 platser. Det vore väl synd om en stol skulle behöva stå tom, eller hur? En biljett kostar bara 275 kr. Är du medlem och visar upp ditt scenpass blir priset 225 kr, och har du inte fyllt 26 år går du in för 150.
Vi befinner oss då i veckan före jul. Kanske det skulle vara trevligt att glömma juljäktet ett par timmar tillsammans med familj, vänner, arbetskamrater, syjuntan eller idrottsföreningen.
Ronny & Co avslutar sin höstturné i Hultsfred den 18 december, och därmed är det också final för RIKSTEATERN hultsfreds teaterår 2012.

Inga kommentarer: