torsdag 17 januari 2013

En stund till

2013 års årsmöte börjar kl 18.30 den 7 februari. Vi håller till på Valhall i Hultsfred.
Det ligger ett spännande år framför oss, då vi hoppas på utveckling och förändring och nya (i tiden) projekt att arbeta med. Bl.a. måste vi utveckla vår teknik i det som kallas sociala medier. Ungdomar, var är ni. Vi behöver hjälp, och ni kan få utbildning. Ja, det gäller naturligtvis alla med ett ungdomligt sinne.
Scenkonst alltså. 22-23 februari åker ett par av oss till Malmö och tittar på höstens utbud av teater, dans och musikteater. Hur lockar vi en publik till våra föreställningar och vad vill publiken se och höra är frågor vi hela tiden ställer oss. Vi önskar oss nu en utvidgad, teaterintresserad, glad och livaktig styrelse, som kan hugga i med arrangörsarbetet och sätta Teater i Hultsfreds kommun på kartan.
Efter mötet hinner vi med en liten fika och sedan går vi en trappa upp och ser kvällens föreställning.

En stund till med Lars Sonnesjö och dockan Signe (Kulltzén) från En stund på jorden börjar kl 20.00. Vi befinner oss fortfarande på Valhall i Hultsfred. En stund till beskrivs som en varm, ömsint, humoristisk liten föreställning. Lars och dockan Signe sitter i sin loge efter en föreställning av En stund på jorden och pratar om livet medan dom sminkar av sig. Hur kom det sig att livet blev som det blev, vad gjorde vi för val, och vad gjorde vi inte. Saknad, längtan men som sagt också humor.
Förköp av biljetter kan göras hos Konsum Extra Hultsfred 0495-249530. Överblivna biljetter säljes direkt vid ingången. Publiken vi kan ta in är begränsad till 70 personer.

Nu finns det tre aldernativ att få biljetter:
1. Om du inte är medlem i Riksteatern. Biljetten kostar 120 kr eller 60 kr, om du är under 26 år.
2. Om du är medlem i Riksteatern och alltså har ett scenpass. Biljetten kostar 90 kr.
3. Om du är medlem i Riksteatern och deltar i årsmötesförhandlingarna. Ring 0495-23308 eller 0495-14314 och anmäl, att du vill komma. Vi bjuder på en liten fika efter mötet, och föreställningen är gratis.

Verkar alternativ tre lockande? Ring då så hinner du nog bli medlem. Medlemskapet kostar 120 kr per år (80 kr för nästa familjemedlem). Scenpasset gäller i riksteaterföreningar i hela Sverige.

Inga kommentarer: