lördag 8 oktober 2011

Lott nr 17 vann

I går, lördag, var vi tre tjejer från teaterföreningens styrelse på gågatan i Hultsfred och försökte intressera förbipasserande för vår teaterföreställning på torsdag. Vi sålde också lotter för 2 kr stycket där vinsten var två teaterbiljetter. 100 lotter gick åt på en timme, och vinsten utföll på nummer 17. Vinnaren underrättades redan i går kväll. Grattis Erika!
Erika fick alltså två biljetter till föreställningen Blåvingar, som ges på Valhall i Hultsfred på torsdag (den 13/10) klockan 19.00. Blåvingar är "en absurd och komisk berättelse om vänskapens villkor". Anita, Monika och Ellen var unga på 50-talet och flickscouter. Nu som medelålders träffas de igen och ämnar uppleva gamla minnen genom att ge sig ut i skogen på hajk. En avkopplande helg i naturens sköte och tillsammans med vänner från förr...
Vi kan t.ex. fråga oss: Varar ärlighet verkligen längst? Varför fortsätter vi att umgås med människor vi inte längre tycker om? Och hur kommer smörgåstårtan in i det här sammanhanget?
På torsdag kväll vet vi mer. Väl mött.
Blåvingar är skriven av Gertrud Larsson. Regi: Michaela Granberg. Skådespelarna är Maria Selbing, Chatarina Larsson och Veronica Björnstrand.

Inga kommentarer: