söndag 5 februari 2012

Årsmöte 2012

Ja, nu kommer årsmötena som ett pärlband här i februari och mars. Hultsfreds teaterförenings årsmöte lyser upp almanackan den 27 februari. Vi samlas på Valhall kl 18.00. Vi bjuder på kaffe. Därför är det bra om du anmäler att du vill komma. Du som är medlem har fått kallelsen nu, och vi i styrelsen vill väldigt gärna att du kommer. Och du som inte är medlem, hinner bli det före årsmötet, om du anmäler dig nu: www.riksteatern.se/medlem eller tel 020-662222. Ordinarie medlemskap kostar 120 kr/år, familjemedlem 80 kr/år och ungdomar under 26 år 50 kr/år. När du har anmält dig, gäller medlemskapet ett år framåt.
Det bästa med medlemskapet är att man får komma på årsmötet. Där väljer man styrelse (och där kan man bli vald själv), handlägger stadgar, ekonomi och andra nyttigheter.
Det näst bästa med medlemskapet är att man oftast får bra rabatter på biljettköpet, om man vill se teater, som arrangeras av Riksteaterns lokalavdelningar - i hela Sverige.
Vi i Hultsfred har en bra styrelse nu, men vi kan vara fler. Bor du i Hultsfreds kommun och vill testa styrelsearbetet ett år som suppleant t.ex. Ring 0495-23308 och anmäl ditt intresse. Vi har underskott på män och ungdomar. Dessutom har vi just nu hyggligt bra ekonomi samt en uppsjö av teaterproduktioner att välja bland (återkommer till det) inför nästa spelperiod, d.v.s. hösten 2012 och våren 2013. Vill du vara med?

Inga kommentarer: