fredag 17 februari 2012

Max Raabe

I dag har vi haft vårkänning här på ostkusten; fyra grader varmt, lite sol och porlande smältvatten - härligt! Ett annat vårtecken för oss teaterintresserade är att programbladet har lämnat tryckeriet och kommer att läggas ut på lämpliga ställen i Hultsfreds kommunen och på biblioteket i Vimmerby. Medlemmar får det i brevlådan nästa vecka. För dig som hade tänkt åka till Vimmerby och se Lockfågeln och inte har någon biljett är det kört. Föreställningen är slutsåld för länge sedan. Men du är hjärtligt välkommen till Valhall i Hultsfred den 20 mars. Vi kommer att släppa biljetterna en av de första dagarna i den månaden.
Nu kan jag inte längre hålla inne med att vi till nästan 100 % får en jättebra föreställning till Valhall den 18 december 2012. Jag vågar inte säga mer just nu, eftersom kontraktet inte är klart, men håll för säkerhets skull den 18 december ledig i almanackan. Biljetterna till den föreställningen kommer att släppas tidigt, kanske redan i september.
Och nu till min rekommendation: Max Raabe med sublim humor och skönsång + stor ekvilibristisk orkester. Du kan se en inspelning från en slutsåld konsert i New York på SVT2 lördag 18 februari kl 20.30 eller på SVT24 den 19 februari kl 22.00. Programmet heter Veckans föreställning: Max Raabe - tredje gången gillt.

Inga kommentarer: