fredag 13 juli 2012

Mellan regnskurarna

Tusen tack alla virserumsbor och andra, som kom till vår teaterföreställning i hembygdsparken. Det var jätteroligt att se en så stor publik (vi räknade till 83 besökare) på vår första utomhusteater. Vi som var där fick se en strindbergskomedi med ett gäng unga skådespelare från göteborgstrakten, och så serverades kaffe och ostkaka - en god idé från hembygdsföreningen. Jag förstår att många av er tvekade inför de tunga regnmoln, som ideligen drar över oss de här dagarna, men vi hade ju tur den här gången. Regner kom inte förrän vi var på väg hem. Tack igen för att ni kom.
Vi på RIKSTEATERN hultsfred måste nu hålla ögonen öppna för fler sommarföreställningar, så kanske vi kan få komma tillbaka ett annat år.

Annars arrangerar vi bara teater höst och vår. För kommande höst har vi tre föreställningar, i oktober, november och december. Vi jobbar för närvarande med att ta fram en folder om dessa föreställningar, och räknar med att  den skall vara tillgänglig senast i september. Då bör vi också ha kommit igång med att sälja biljetter till Ronny Erikssons show den 19 december. Ungefär vid månadsskiftet augusti/september börjar vi arbeta med programmet för nästa år.
Vill du bli medlem i RIKSTEATERN? Besök www.riksteatern.se/medlem.
Vill du som medlem arbeta med att arrangera teaterföreställningar? Ta kontakt med någon i styrelsen.

Inga kommentarer: