söndag 1 juli 2012

Leka med elden



Nu har turen kommit till vår strindbergspjäs. Ni kanske har sett reprisen av Hemsöborna på TV eller upplevt Strindbergs författarskap på något annat sätt av allt i den stora strindbergssatsningen, som görs under det här året.
Vår pjäs Leka med elden utspelar sig på en sommarveranda, och vad passar då inte bättre än att spela upp den på Virserums hembygdsförenings utomhusscen en sommarkväll i juli. Tre par unga vuxna och en sommarveranda i skärgården - mycket kan hända under timmen mellan morgondoppet och frukosten. En allvarlig komedi, där människorna döljer sin tragik under en viss cynism, menade Strindberg själv. Tristess, frustration och längtan efter förändring. Lägg så till passion och gnistan är snart tänd.
Skådespelarna från TEATER BOMB är: Ronja Svensson, Niclas Kinell, Anton Lorentzon, Bonnica Sjöblom, Elin Heppling och Björn Engdahl.
Regi: Ebba Malander.
Föreställningen börjar kl 19.00 onsdagen den 11 juli och varar ca en timme. Affischerna är på väg ut. Biljetten kostar 140 kr (medlemmar med scenpass 100 kr) Vi ser gärna att även yngre personer kommer till våra föreställningar och har därför ett pris på 70 kr för dig som är under 26 år.
Ta nu tillfället i akt att träffas i Virserums trevliga hembygdspark. Njut av kaffe och småländsk ostkaka, som hembygdsföreningen säljer under kvällen, och låt skådespelarna på sommarverandan roa er.

Inga kommentarer: